Garantált a felfrissülés a Hotel Palace**** Hévíz masszázsain

 

Egy hosszúhétvége, vagy akár egy éjszaka is pihentető lehet egy hotelben, egy csendes, szép városban, távol a munka fáradalmaitól. 

Hévíz nem csak a külföldiek, de a magyar turisták számára is kedvelt helyszín, hiszen olyan, akár egy kis kincsesláda. A gyógytava az egyik legismertebb jellegzetessége, de érdemes ezt úgy kipróbálni, hogy mellette pihentető wellness-kezelésen is részt veszünk a Hotel Palace**** Hévíz szállodában. 

A hotel a frissítő wellness-szolgáltatások, a gasztronómia és a gyógyászati kezelések mellett relaxáló masszázs szolgáltatásokat is nyújt, amire mindenkinek szüksége lenne a stresszes, fárasztó hétköznapok mellett.

 

 

Számos masszázs közül válogathatunk, a svéd masszázstól kezdve a különböző illóolajos kényeztetéseken át egészen az alternatív masszázsok sokaságáig. 

A masszázs minden formája köztudottan lazítja az izmokat, elősegíti a relaxációt, és csökkenti a stressz okozta negatív hatásokat, mint például a fej-, hát-, és a nyakfájást. Válogathatunk az egésztest, vagy résztest masszázsok között, biztosan találunk olyat, ami számunkra a legmegfelelőbb.

Egy relaxáló jakuzzi, délutáni pihenés, élményfürdés között szuper kikapcsolódás, ha beiktatunk egy masszázst, garantáltan nem fogjuk megbánni.