A 10 legjobb szállás, amit bárki kibérelhetsz az Airbnb-n!

Az Airbnb oldal lényege, hogy beírva egy úticélt látjuk a városban kibérelhető házak, lakások, vagy éppen szobákat. Jó áron juthatunk olyan eldugott kis gyöngyszemekhez, amik nem kerülnek fel a Booking oldalra. Ráadásul egy helyitől bérelve még több mindent megtudhatsz a városról és a környékről, és néhány napig úgy élhetsz mint egy vérbeli lokálpatrióta. Lássuk a legszebb kibérelhető helyeket: 

Teraszos ház (Kotor, Montenegró) 

Az egyik legfelkapottabb hely mostanság Montenegró, mert Budapesthez viszonylag közel van, és nem is annyira drága. Bővelkedik sok szép tengerpartban, Kotorban például ennek a háznak a csodás teraszán nézheted a naplementét! 

Csodás riád Marrakeshben (Marokkó) 

Ha Marokkóba utazol, akkor ebben riadnak nevezett tradícionális marokkói épületben is megszállhatsz. A házban csodás boltívek várják az új lakóikat, ráadásul az épület tetején egy exkluzív tetőn is várja a bérlőket. 

Csodás kilátás (Görögország) 

Santori egyébként is nagyon ismert a fehér kupolás sziklákba vájt lakásairól, ez pedig az egyik legkülönlegesebb a szigeten. A hálószobából rögtön rálátunk a tengerre, ráadásul a kis fészek az egykori borospincéből lett kialakítva. 

Kúpos tetejű házikó (Olaszország)

Az  I Sette Coni, vagyis a hét kúp egyike névre hallgató szállás tradícionális bárki számára elérhető. Ha szeretnél egy ikonikus fehér kőházban aludni, akkor irány Olaszország, ahol erre is van lehetőséged.

Üvegház Yuccában (Amerikai Egyesült Államok) 

Milyen lehet egy üveggel körülhatárolt átlátszó házban élni és egy hatalmas ágyból bámulni a csillagokat? Ezt is megtudhatod, ha Yuccában jársz és kibéreled ezt a különleges otthont! 

Bambuszház Ubudban (Bali) 

Bali egyébként is a turisták egyik paradicsoma, a sok csodás szigete és tengerpartja miatt. A népszerű Ubud városában van egy bambusz ház, amivel közel lakhatsz a természethez, és a tágas teraszon élvezheted a csodás trópusi klímát. 

Erdei házikó (Hawaii) 

Eddig csak álmodoztál, hogy milyen lehet egy fa tetején lakni? Hawaiiba látogatva ezt megteheted, ugyanis van egy kiadó kis faházikó a Nemzeti Park mellett, ahol te is együtt élhetsz a természettel. 

Barlanglakás (Görögország)

Ezt a Krétán található lakást egy igazi barlangból faragták ki, és tették lakhatóvá. A természetes kövekből készített lakásból a Kissamos-öbölre látunk rá, ami a nászutasok egyik kedvenc nyugis helye. 

Bambuszház (Bali) 

Bali már már a második kibérelhető házzal szerepel a listán és ez nem véletlen. Ez a baszbusz otthon nagyon népszerű célpont, idejében le kell foglalnod, ha szeretnél benne lakni a nyaralásodkor! 

Lakás a kávégazdaság mellett (Kolumbia)

Az ország nagyon ismert a finom kávéjáról, nagyon sok lankán teremnek a cserjék, amiről a kávébab származik. Ebben a csodás lakásban te is ébredhetsz a friss pörkölt kávé illatára. 

Neked melyik a kedvenced?