Új párkereső alkalmazás indult LUXX néven

A társaskeresés nem egyszerű manapság, főleg azoknak, akik tehetőségebbek, mint az átlag. A LUXX weboldal az ilyen embereknek, illetve az ilyen emberekkel ismerkedő hölgyek mentsvára lehet. Az oldal egy olyan társkereső, ahol az anyagi dolgok fontosak, és ezt mind a társkereső fél, mind a potenciális partnerei tudják. 

A főként férfiak számára nyílt oldalon az urak megadhatják, hogy hol buliznak a városban, a LUXX pedig ajánl számukra olyan hölgyeket, akik szívesen ismerkdnének gazdag és tehetős urakkal. A randipartnerek megbeszélhetik a buli részleteit, majd a carsharing szolgáltatás is életbe lép. Az úriemberek egy menő autóval felveszik a bulizni vágyó hölgyeket és indulhat a felejthetetlen éjszaka, aminek csak a képzelet szabhat határt. 

Az oldalra hölgyek is jelentkezhetnek, akiknek minden vágyuk egy tehetősebb úriemberrel úgy bulizni, hogy az este végén ne kelljen az elfogyasztott étel és italba beszállniuk. Ezek a nők a társaságot adják, és ezért elvárják, hogy királynőként bánjanak velük. Lehet hogy a LUXX lesz az új alkalmazás, ahol a királylányok és a tehetős hercegek örök szerelemre találnak? Vannak kétségeink, de hátha igazolja majd az élet ezeket....